VRIJHEID, ONAFHANKELIJKHEID EN MOBILITEIT

Trackchair NT

De Action Trackchair NT series is een strakke uitvoering die maar 75 cm breed is. Hij brengt je echt overal. Je kunt de stoel zo in je SUV of bus rijden en meenemen naar sportevenementen, winkelen, het bos in of het strand op. Het belangrijkste aan dit revolutionaire nieuwe design is “veelzijdigheid door aanpassingsmogelijkheden”. De armsteunen zijn zowel in hoogte als in de breedte verstelbaar en kunnen ook opgeklapt worden om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. Het rug kussen kan in hoogte worden versteld en de gehelde rugleuning kan naar voren en naar achteren worden verplaatst om een optimaal comfort te bereiken. Deze unieke wijzingen zijn aangebracht om de Trackchair nog beter passend te maken. Elke Action Trackchair kan, door de vele kleurcombinaties en accessoires, in 5 verschillende maten worden aangepast naar ieders wens.

Trackchair ST

Trackchair ST

De Action Trackchair, met gepatenteerd design en functionaliteiten, is de ultieme multi-terrein rolstoel sinds 2009. Elke Action Trackchair kan, door de vele kleurcombinaties en accessoires, in 5 verschillende maten worden aangepast naar ieders wens.

Trackchair TR

De Action Trackstander TR is de enige Off the Road rolstoel, waarmee u in staande of zittende positie kan rijden. Met vier verschillende formaten, tientallen kleurcombinaties en veel accessoires wordt de Action Trackstander volledig naar uw wens geleverd.

Trackchair PT

De Action Trackchair PT is de perfecte keuze voor kinderen en kleinere volwassenen. Het PT model biedt de gebruiker de mogelijkheid om weer buiten te komen en geeft de gebruiker zijn of haar vrijheid terug. Het PT model heeft dezelfde kracht en kwaliteit als de standaard Action Trackchair. Het unieke design en oneindige aanpassingsmogelijkheden van de Action Trackchair PT zorgt ervoor dat de stoel met de gebruiker meegroeit.

Trackchair PR

De Action Trackstander PR is een kleinere versie van de Action Trackstander. Dit model heeft dezelfde kracht en design als de grotere versie en biedt de gebruiker de gelegenheid zich in staande of zittende positie zowel binnen als buiten te verplaatsen.

Service en aandacht

Heeft u vragen over onze producten, diensten of service? Wij staan u graag te woord.

Over ons

Newpromo is de leverancier van Off the Road rolstoelen. Als erkend dealer en distributeur van Action Trackchair leveren wij de beste en ultieme Off The Road rolstoel, strandrolstoel of terreinrolstoel die er op dit moment te krijgen is. Een handicap is nu geen reden meer om thuis te blijven. Met de Action Trackchair kom je op plaatsen die je eerder niet (meer) kon bereiken. Met deze rolstoel op rupsbanden kun je lekker naar het strand, bos, door ondiep water, vissen aan de waterkant, camping, sneeuw en zelfs wintersport. De krachtige AGM-batterijen en elektrische motoren zorgen ervoor dat de Action Trackchair de betrouwbaarste rolstoel van dit moment is. De Action Trackchair wordt volgens de hoogste kwaliteitseisen gemaakt.